Hej igen

Ptja det var ju sjukt länge sen jag skrev senast. 7 månader står det. Innan jag bestämde mig för att återuppta bloggandet så var jag tvungen att läsa igenom  a l l t  som jag skrivit tidigare, måste kolla att det är nåt jag kan stå för. Så nu är jag trött i ögonen lagom tills jag ska börja skriva, jaja. Senast jag skrev skulle jag snart fara ner till Gbg, nu har jag just kommit hem därifrån, men det är tveksamt hur mkt jag orkar skriva om den vistelsen, sjukt skönt att komma bort ett tag iag. Dessvärre har jag glömt vad jag brukade roa mig med här hemma. Jag borde verkligen skaffa mig ett jobb. Jag ska, jag ska! Herregud folk sluta tjata.

Hmm, så, vi kankse ska ägna oss åt vad som faktiskt händer i mitt liv? Nej det ska vi inte, inget händer! Sen jag kom hem från Gbg i förrgår så har jag.... Hmm... Igår chockade jag min mage med att äta mat för första gången på över en vecka. Detta ledde även till alldeles för mkt energi för mitt eget bästa, så jag traskade till stan enbart för att kolla mitt kontoutdrag (som jag kan kolla från datorn om jag bara vill, men då hade energin kvarblivit). Kontoutdraget sa också åt mig att skaffa mig ett jobb. Säger ju att alla tjatar.
Jag fick för mig att gå hem till Lisa och se om min cykel stod där samt försöka få tag i hennes mobilnummer. Min telefon försvann olyckligt i Gbg första dagen (Kalle är en död man). På vägen krockade jag lyckligtvis med en go kille vars nummer jag var lite bitter över att ha tappat bort, så nu är även det missödet löst.
Lisa var dock inte hemma. Eller, vad vet jag, jag kom inte ens in i trapphuset. Bristen på mobiltelefon leder till brist på kontakt med övriga människor. Jag kände mig lite som ett fån när jag stod och väntade på att nån skulle ta sig an att öppna porten av en slump. Tillslut kände jag att jag slösat bort alldeles för mkt av min stolthet och gick hem igen. Värd dag...
Just nu ska jag äta så jag slipper lyckligtvis berätta om denna intetsägande dagen.

Dagens låt: Dead Or Alive - You Spinn Me Right Round

Adjö