I Need A Piss, Wanna Hate

Igår fick jag och Lisa för oss att slå våra påsar ihop för en kväll på Stocken i sedvanlig ordning.
Lisa jobbade sent, senare än jag trodde och når hon inte dykt upp vid halv 11-tiden började jag ge upp hoppet om blaskiga öl och allmän förvirring och slog mig till ro med mitt nya beroende: L Word. Shane, Shane, oh my love...
Hur som helst, det var jag som hade dålig koll på jobbscheman och Lisa knackade på dörren strax där efter.

Efter som Stocken stänger 1 och klockan närmade sig 23 så blev hets en faktor.
Jag gillar hets.
När vi sedan skramlade ihop våra besparingar och insåg att det var nog för att betala inträde åt oss båda (minus tio kronor som vi tiggde till oss), men inte mer så nådde hetsen nya vyer.
Risken att inte få i sig någon alkohol på krogish var ändå inom rimliga gränser och inget vi var sugna på att riskera.
Vi vet alla att Sthlms inte är att föredra egentligen, dit drar man bara när man har speciella syften, som vi då.

Den där äckliga jävla citronvodkan som jag och Milla fick med oss från ett eller annat dåd i dåtiden, och som alltid lyckats bli över av den enkla anledningen att: - det är en äcklig jävla citronvodka, åkte fram. Med hjälp av en inte fullt lika häftig toutch av juice åkte resterna av flaskan ner på minutrarna femton.
Sedan var jag och Lisa fit for fight igen och Stocken fick dess inbjudande mysiga sken i våra hjärtan. För säkerhets skull tog vi med lite extra öl att häva i oss på vägen.

Eftersom jag är nykär och uppenbarligen även lesbisk, och på det har en vana att ta identitet efter det senaste som imponerat på mig, så var jag igår Shane. Inte fullt lika tanig kanske, men jag gick in för det! Shane är bra. Hon är nog mitt bästa omedvetna plagiat på länge.
Eller den jävla låten. Med Damien Rice. Woman Like A Man. Det var den jag plagierade. Och den var tillsammans med ett klipp på our loved Shane.

Skit samma. Sthlms var najs. När vi kom innanför dörren insåg vi att vi inte hade råd med så mkt som en garderob, men redan där blev vi undsatta av random go kille. Kvällen fortsatte i samma spår och v blev inte utan alkohol heller.
Vårt syfte med kvällen blev inte uppfyllt denna dag heller, nästa torsdag, då... Men vi hade en helt go kväll med stora och små lögner samt allmänt haveri.

I morse mådde jag så bra att jag vaknade innan väckarklockan. Back on track.

You wanna get boned
You wanna get stoned
You wanna get a room like no one else
You wanna be rich
You wanna be kitsch
You wanna be the bastard of yourself
You wanna get burned
You wanna get turned
You wanna get fucked inside out
You wanna be ruled
You wanna be fooled
You wanna be a woman like a man like a woman like a man

Yea, come fuck me inside out
Got the guts?

http://youtube.com/watch?v=2B9KOftuei4

Gnatt.
Fnatt!

Fortfarande världens ärligaste människa?

Jao, jag bara tänkte på det.
Alla dessa hemligheter som bubblar.
Först var det hon som inte ville att jag skulle höra, fast vi är de bästa.
Sen var det hon som berättade världshemlisen som jag inte kan berätta, men som sedan inte var hela sanningen då resten kom fram en dag senare.
Och så tillslut så var det vi som pratade och vi ville inte att hon, en av de bästa skulle höra.

Hur som. Jag är ju inte sån. Jag kan inte hålla saker om mig själv hemliga. Jag kan inte berätta en halv sanning. Jag är en basunerande jävla dagbok, du får höra vare sig du vill eller inte om mina havanden och göranden och desperata utflykter. Innersta sjuka tankar, inget undslipper när jag väl har öppnat min käft.

Men jag är ju åh andra sidan sjukt bra på att hålla hemligheter klistrade. Jag är en vandrande hemlighetssamlare. En såndär nyfiken grannkärring som kan allt om alla. Hållhakar på alla! Passa dig, jag sätter dit dig!
Ibland önskar man att man inte visste, men det hade ju även betytt att folk håller saker om sig själva hemliga för mig, så som jag inte kan göra om mig själv. Och då blir de ju snudd på oärliga. Och jag hatar oärliga. Verkligen. Fan, det är typ det enda som sårar mig.

Okej, det där var ju snudd på seriöst. Ursäkta att ajg tvingade er läsa, men jag gillar som sagt att basunera. Nu ska jag ta mig i kragen och inte skriva några halvmjölkiga inlägg mer. Jag ska gå och leta upp min fantastiska kreativitet, raka mig, skaffa mig ett jobb (oh yes!) och återkomma med goda nyheter.

Och ingen jävla dagens låt. Jag hatar musik.

Jo.
Black Lips - Sea Of Blasphemy
11 maj, jävlar.
Om nån har hela albumet så se till att ta hit det illa kvickt.

Uppdate

Jag sa ju att låten inte var tillägnad någon.

Men nu hade Lisa skrivit så sött i sin blogg och fick med bla. denna meningen:
Detta fixade jag till idag ,så nu är Ida och jag två lyckliga ägare till en varsin biljett till Rolling Stones på Ullevi i sommar. Är det inte gott att leva?

Två Lyckliga Ägare, Två Lyckliga Dårar.

Så låten är väl för Lisa och mig då. För en jävligt god tid:
Lisa Ekdahl - Två Lycklig Dårar.

En vårta, två.

För att inte passera gränsen till vad som på riktigt är olämpligt och skadligt för min självrespekt så nöjer vi oss med att säga att jag har en vårta. Den ska döden dö.

Livet har satt en jävla spinn sen jag kom hem. Först isolerde jag mig i ett par dagar för att lugna ner mig själv. Det var rätt uppenbart att jag inte var lika erimiterad som innan jag åkte. Efter 2 dagar fick jag abstinens och drog till Lisa.
Sen när jag ändå var i farten så har jag gått på ett gympa-pass med friskis och svettis för första gången i mitt liv, samt simmar i iaf en kvart på centralbadet.
Sanningen är nämligen den att Solen har gått upp en sissådär 6 kg under sin vistelse i fjärran öster/väster beroende på vilket håll man väljer att kolla. Jag har alltså tillåtelse att kalla mig själv tjockis nu, även om det inte är så illa egentligen, inte än.

Så ska det som alltid vara lite festresumé i sådana här bloggar. Det blir nog en kortare en än vanligt.
Jag har hållt mig i skinnet alkoholmässigt sedan jag kom hem, men igår var det så dags.
Först var planen att ta en Orvars  ->  Williams tripp, men när det senare bjöds på klubb och bra band i Sthlm Broder Tuck så ändrades planen snabbt om.
Jag och Lisa hällde i oss Thailändsk sprit och Tysk öl hemma hos henne i några timmar och sen for vi till storstan för att dö bara lite.
Nu hann vi bara se High Heeled Honies men de jobbade på bra, sen var det Ida in på toaletten i nån timme för att tömma sig på det mesta av vätskor. För det är ju inte så att två månaders supande gör att man kan fortsätta likadant när man kommer hem, nejdå, helt annan sak.
Så jävla vekt.
Jag och Lisa irrade ut på stan i ett par timmar och hamnade som längst tillbaka på T-centralen. Sen irrade vi tillbaka igen och hittade gänget lagom som munken sa tack för kvällen.

Skulle sen vidare till Kellys, jag har vart där förr, det är 20-årsgräns. Men den enda lille vakten på hela stället fick nog lite kalla fötter när vi kom 20 duktigt tankade idioter för att våldgästa hans lilla krog och plötsligt var åldern 23. Det hjälpte inte honom mycket, då de enda som inte om in i princip var jag och Lisa som tjurigt fick finna oss i vårt öde.
Ett tag funderade vi på att dra till någon annan krog och fortsätta natten, men när vi kom fram till vårt lilla hak tyckte vakten att vi: "fortfarande var för fulla" "Vaddå, vi har inte vart här ikväll?" "Jo, här i Sthlm minns vi vilka som passerat genom kvällen"
Jaha, ja ja, tack så mycket. Adjö.

Vi tappade hur som helst orken och gick hem till Michel och somnade tillslut sött i hans lilla hem.

Idag är det Sthlms som står på kartan, eller tillbaka till Sthlm igen. Men det lutar för tillfället stenhårt mot Sthlms, nästan spikat.


Sen vill jag bara upplysa folk om att vecka 32 så finns det två lediga villor i Visby som vi hade tänkt fylla med folk. Så om du är min vän (du måste känna mig i tiiiio år... nej, inte denna gången) så är du välkommen att hänga med. Kan bli krmt! Medeltidsveckan äro det.

Solen ska också till Rolling Stones i sommar. Jag och Lisa fyllefixade biljetter. Sjukt nöjd. Och Arreburre, hur vi ska klara den trippen eftersom datumen korsar varandra är tillsvidare hemligt.

Dagens Låt: Lisa Ekdahl - Två Lyckliga Dårar
Om den har en personlig mening för mig just nu så är det om mig och mitt alterego, tro nu inte att jag har gått och blivit vårkär.
Det skulle vara i mitt hjärtebarn vårtan då.

Cheers!

För att starta upp kalaset

Som bemärkts har jag vart på en liten resa, och nej, jag tänkter inte ge en lång resumé av den lilla färden, istället börjar vi med en avslappnad liten lista, friskt stulen från idahoe.

_10 favoriter:
Färg:  Grön, starka nyanser av rosa ligger på en knapp andraplats.
Mat: Listan blev jävligt lång när jag hade mat att sakna, men rotmosen toppar än.
Band: Från vecka till vecka, vemfan toppar listan av alla? Finns mkt sjukt bra, inget bäst. Ingen spik. Radio Birdman? Roky Erickson? Dead Boys? Dead Moon? Mötley av gammal vana? Lisa Ekdahl, ännu äldre vana?! Nej där spårade det.. Hanoi? Alice In Videoland? Fan allt är bra, allt känns gammalt. Jag behöver ny musik. Nu
Film: Jag har inte sett The film än.
Bok: Ralphs Party var fan inte fel alltså. Fast jag rekomenderar den inte, den är slätstruken. Sagan Om Isfolket får hänga kvar.
Sport: Hästar då.
Årstid:  Sälan älskat  våren som nu.  Sällan älskat Sverige som nu. Inget är för alltid, jag lever i en bubbla.
Veckodag: Lördag, bara idioter  svarar nåt annat (fredag är acceptabelt dock)
Glassmak: Kockosglass,  importvarning.
Tid på dygnet:  Borde säga natt. Men efter att behovet att sova totalt lämnat mig så är ju mornarna rätt vackra med.

_9 för tillfället:
Humör: Huvudvärk, människoabstinens.
Smak: Vanlig mun med en touch av snor.
Kläder: Mjukis med tofflor.
Bakgrund: New York Dolls (lägga till på listan över bästa band?)
Nagellack: Nåt som tejpar ihop naglarna.
Tid: 02.52 pip.
Omgivning: Vardagsrum
Irritationsobjekt: Spelbuggar - annars älskar jag allt. Jag ska döda dem alla!

_8 första:
Bästa vän: Min första bästa vän alltså? Sofie.
Screen name: blond_kerub skulle jag tro. Jag borde uppdatera min mail...
Husdjur:  Lillis och Borren (och simson)
Piercing: Räknas öron? Tungan annars. Far gone now.
Förälskelse: Miro! Jag vet allt att du jobbar på gränby. Passa dig, än har jag inte gett upp.
Nalle: Den första slängde mamma, sen kom grisen, men jag har glömt hennes namn. Sen kom Nanna, hon sitter i fotöljen och kollar på mig nu.
Bil: Ofta kofta.
Mobiltelefon: Nokia 3310.

_7 senaste:
Cigarett: 2  april, Fullmoon Party, Koh Phangan. Taste av godis och jul, direktimporterde från Bali.
Mat: Müsli och mjölk.
Dryck: Mjölk
Biltur: Sofie skjuttsade mig från arlanda den 6e.
Film: Natt på museet, eller vad den heter.
Spelad låt: Körde Baby Woodrose nyss, vilken låt som var sist är oklart.
TV-program: 100 Höjdare: Pontiac - Gullig Johanna

_6 har du någonsin:
Dejtat någon av dina bästa vänner: Hahaha humor, ofta jag går på date! Snälla bjud ut mig.
Brutit mot lagen: Guds renaste lamm.
Blivit arresterad: För styrstångsfylla? Dvs. nej.
Badat naken: Massor. Det är det bästa jag vet. Kolla in min fladdermus.
Varit med i tidningen: Jao.
Kysst någon du inte känner: Ha ha.

_5 nej tack:
Kläder: Hip hopish, bratz,  dyl., nej tack. Araber med turbaner känns jävligt  rätt.
Mat:  Fellagade räkor. Tänk smaken av dass. Finns det nån äcklig mat som är rätt tillagad?
Musik: Chemical Romance, och jag vill inte höra om du inte håller med, tro mig.
Dryck: Rom är ju inte gott någonstans?
Personlighetsdrag: Vad det nu kallas när man behöver bekräftelse hela tiden. "Jag är så tjock - syndromet"?


_4 saker:
Du gjorde igår kväll: Satt hemma vid datorn, åt middg med mamma och Dan, åt middag med mamma och Jojo, bråkde med datorn.
Du kan höra just nu: Klockan i hallen. Tangenterna. Det finns inget tredje ljud. Mitt snor när jag drar ner det i halsen.
Du inte kan leva utan: Sol, luft, vatten... gödsel?
Du gör när du har tråkigt: River av nagelbanden, biter på kinderna, får ticks, onanerar.


_3 personer:
Du kan berätta allt för: Jag tänkte på det där för någon dag sen, jag har ingen sån, men jag borde kanske skaffa en. För anmält intresse lämna en notis i gästboken.
Du tycker om: Mitt samvete säger att jag inte kan skilja tre stycken ur mängden.
Du inte gillar:  Varför gav Gud  mig ett samvete?  För att det var  Guds vilja.

_2 val:
Kaffe eller te: Pest eller kolera?  Te, kanske. Kaffe är gott i bakverk, men jag är anorektisk, försöker iaf.
Vår eller höst: Vår, alla gånger.

1 önskan: Alla dör.