Relief

Okej, dagens lättnad är enorm men med en liten hake.
Möte med div. folk från skolan som alla sa att min studieplan var orimlig. Jag trodde itne det. Trodde bara att det var jag som var känsligare än alla andra idioter på detta stället. Så, nu fick de mig att avsäga mig tre kurser. Religion B, Historia B och Filosofi. Fast särskilt historian stör mig. Men, men, sjukt skönt samtidigt. Dessutom har jag fått tid hos en Cissi som ska sitta och peta på mig med en pinne så att jag jobbar. Det känns bra, jag är masochist, gillar att bli dikterad.

Skönt med sovmorgon på torsdagar med. Obeskrivligt.

Snart sommar. Odödligt.


Sonny

Ni vet hon den stora gyllene på himlen. Brukar vara lite off under vintern men piggnar på sig framåt morgonkvisten.
Hon var iaf på besök idag medan jag promenerade hem och frigjorde lite goa endorfiner i min kropp.
Så mötte jag en söt liten gubbe som satt mitt på vägen på sin rulator och log mot solljuset. Jag log mot honom och sa hej. Först såg han bara sur ut. Sen verkade han koppla och hejade och log tillbaka.
Han var fett soet. Fett liten och fett gammal.

Dagens Låt: Inget alls, jag glömde Nano hemma.
---------------------------
Dagens Låt - S.O.A.P - Ladidi Ladida

Backyard Babies

Jag lyssnade på dem för ett par år sedan och insåg att de sög. Alldeles för popigt och bla bla bla. Så idag, blev jag av någon anledning sugen på dem igen och laddade ner lite. Fy fan.. Jag är villig att erkänna att jag har trallat till min musik rätt mycket de senaste året. Det som jag då tyckte var bara bajs och ploj, sälj-äckligt blev helt plötsligt mycket bra och uppiggande musik. Skummy.
undra om det betyder attjag fått sämre eller bättre musiksmak? Tveksamt.
Naturkunskap B: Bye bye bra betyg.

Mönster

Sista steget är ironi, antingen fastnar man eller får ångest som leder till nytt livstänkande.
Ni äcklar mig.

Vår

Det är fucking spring time!
   Det finns få människor jag känner som flyr vintern så som jag gör. Fast, jag har faktistk klarat den ovanligt bra i år. Misstänker starkt att ökat alkoholintag har bidragit till det. Även en viss uppgivenhet och avslutande av drömmar.
   Well, nu är det VÅR och igår kom vinterdeppigheten igång på riktigt. Tror det har med denna nya brist på närhet alltså. Vad var det annars som fick mig att klara vintern så ovanligt bra?
   Egentligen är det inte vintern i sig som jag är allergisk mot, nej, jag hatar att vara trapped in Uppsala. Det är jag på vintern. Sommaren så far och flänger jag som en annan idiot.
   Tänk då om jag bodde på ett annat ställe där jag bara trivdes. Jag har faktiskt inte alls några problem med vintern när det är så. Det jag är rädd för är rädslan att vara fast i något jag vantrivs i. Sen blir man ju självklart lite knäpp av allt mörker.
   Hur som helst, jag överlevde ännu en vinter, även om jag kanske inte vårdar mitt liv fullt så väl längre, det är värt det!
"My soul cannot be tamed, I'm living just to die" Well, det var en kraftig överdrift. Jag vill inte dö. Men inställningen smickrar mig. Den låten är rätt bra om jag inte sagt det förr. GG Allin - Outskirts of Life. Mycket smarta/idiotiska saker omnämns däri.

Idag skulle jag ha betalat in studentmössorna för hela klassen. Det gick inte och jag blev JÄVLIGT irritated. Hoppas itne de avbeställer allt nu, då kommer min kära klass gå berserk på mig. Tur att jag är så överjordisk stark. Jag ska slakta dem.

Fy fan, någon sa att det var 100 dagar kvar till studenten, jag längtar så jävla mycket. Det vill säga, inte efter studenten, jag har inte alls nån längtan till "den stora dunderstudentskivan", jag menar, yea right, det kommer bli najs. Det kommer vara fett mkt folk i mitt hem om alal utomstadlingar pallrar sig hit, det skulle vara najs. Men själva festen? Och likaså studentdagen. Jag ger egentligne blanka fan i det. Är redan ett år efter, det ska bli så jävla skönt att bli klar, jag kan inte beskriva det.

Okej, nu snackar jag i cirklar och ingen har orkat läsa hela vägen hit (om du har läst hela vägen hit så lämna ett meddelande till mig så jag vet).

Ehm, ja, i morgon ska jag inte ut till stallet, men jag har min sista sovmorgon ever... Det är fett o-nice. Kanke rentav ska ta ledigt? Nej! Men jag har ledigt från NkB, goegötta. Historia har jag med... och.. hm, det är säkert Sh B, ååh, jag gilalr läraren, jag måste gå.
   Just ja, så var det detta med mössorna, jag måste ha tag på min snälla lärarinna och moraliska stöd. Hon är bra. Guldstjärna i kanten till Helena.

Tyst
Adjö