Sex med Victor

Det har jag nu inte haft, det är ett tv program.

De går atm runt på stan och frågar folk vart ollon/klitoris sitter. Är folk helt jävla pundade eller? Vad är det för idioter som inte har fattar var klitoris sitter. Tillbaks till småskolan wtf!
Och så går killarna omkring och oroar sig för huruvida de är bra eller dåliga på att gänga... Steg ett, klitorisskolan...
Suckers.

Dagens låt: New York Dolls - Shithouse Blues

Förstoppning

För allas intresse ska vi idag tala om bajs.

Är det något som är aboslut fulländat med mig så är det mitt bajs. - Ey, vilken grej!

Jag har aldrig i hela mitt liv haft diarré, bortsett från när jag var i Thailand och ett tag bajjade lite löst. Fast fortfarande aldrig så jag haft problem att hålla mig, snarare en lite lätt sprayande konsistens när skiten skulle ur. Mysigt.

Så i morse vaknade jag upp av Lisas larm och ett behov av en toalett. Väl på toan inser jag att inget av mitt perfekta bajs vill glida ut genom min helt lagom förslappade ringmuskel, inte ens en fis. Jag pressar ett tag och märker att det mest ger en molande värk i ryggslutet, ingen framgång.
Besviken och stulen på mitt ögonblick får jag gå och lägga mig igen. Jag tänker på ett fint barndomsminne jag har, från en tid då min mage uppenbarligen inte var helt felfri.
Det var en lågstadieskoldag och mamma skulle skjutsa mig och Jojo till skolan. Jag hade vart på toa och försökt bajja, men även denna gång var det no success. Fast denna gången från en svunnen tid var jag värre ute än idag, för minnet är ifrån bilen, när min syster bråkar för att jag får sitta utan bälte i baksätet men inte hon i fram.
Mamma förklarar för Jojo att det är för att jag har försökt bajsa, men fick inte ut något, så nu kunde jag inte sätta mig på rumpan, för det gjorde ont i bajshålet.
Jag sitter ner nu, utan problem.
Dessutom lyckades jag pressa ut några stenhårda harkluttar i morse medan svetten sipprade i pannan av ansträgningen - nästan i alla fall.

Det är den där satans kebaben. Eller, jag har säkert haft det länge, för jag kan inte ens minnas senast jag bajsade. Men igår tog jag mig en fet saftig kebab, det blev antagligen fullt i röret och började pressa på.

Nog om bajs alltså. Om en knapp vecka bär det iväg mot vilda sjöslag på en finlandsfärja. Jag minns för ett par år sedan när alla kryssade över till Estland titt som tätt och att de alltid lyckades pricka in datum när jag var upptagen. Således har jag aldrig vart med om någon form av kryssning förr.
Åka båt bara för att slösa på naturen och om någon vill ta sig en titt på Åbo så har man i alla fall ett mål med farandet.
Men inte har jag något emot att bidra till växthuseffekten för en dag inte. Das Rock N Roll båt kommer bli grymt kul!
2 orosmoment först.
#1. Mina fyllor på senaste tiden har mest inkluderat minnesluckor, ibland är det kul att ha ett minne med.
#2. Jag är inte gjord för korta tillställningar med stora mängder goda vänner och mycket att göra. Gräset-är-grönare-på-andra-sidan-komplexet, har en benägenhet att sätta in för fullt, vilket leder till att jag kommer ränna runt som en stissig höna för att inte missa något, och således missa allt. Detta ska jag upprepa som ett mantra tills det sitter.

Nu är klockan 14.26, vilket ger mig precis den tiden jag behöver för att krypa ur Lisas myskläder som jag snott och in i mitt skal av gårdagens festklädsel till klockan 14.30. Känns alltid lika underbart decadent att vingla fram på high heels dagen efter.
Ja ja, folk tror ju att jag har fått knulla i alla fall.


TBC #2

Att sova i buskar på sensommaren straffar sig indeed.
Jag har hostat järnet i över två veckor nu, men de senaste dagarna har jag sett en viss förändring.
Jag hostar seriöst så att jag hulkar som om jag storbölade och tårarna sprutar mycket riktigt med, ibland efterföljes detta med en goe astma, så Millas astmaspray som jag haft här ett par månader kommer åter igen väl till pass. Tack, tack.

Efter lite eftertanke har jag kommit fram till att det där med vit månad inte var så välövertänkt ändå. Efter blotta två veckor kunde jag ju knappt stå på benen efter att ha luktat på öl, så nya förhållningsregeln får bli att dricka med måtta ett par veckor och det ska fortfarande vara gratis.

Gjorde ett prov på detta i fredags.
Förfesten hemma hos Lisa i vanlig ordning. Hon är med i "the club of Dagny" nu, så det var redan uppgjort för en bra kväll. Dessutom nämnde hon att hon var trött på det där kadavret hon hängt sig med i någon månad, så jag var nöjd.
Så gott som alla hade trängt ihop sig i Lisas korridor så det var i sanning livat.
Det enda som finns att klaga på var väl egetnligen Frippo som redan brakade mot en dunderfylla och spekade Carola på högsta volymen på Lisas rum. Ve honom!

Lisa hade vart duktig och städat fint förklarade hon någongång.
  1. Millas och Simons ölflaskor spricker och täcker golvet med öl medan rummet står tomt.
  2. Millas händer flaxar omkull en flaska vitt och en flaska rött och sprayar på det nu upptorkade ölklibbet.
  3. Frippo gör en dramatisk spark och skrivbordsskivan far all världens väg tillsammans med rödvin, öl och vitt i en snygg båge. Kalaset landar på Lisas ljusgröna matta.
Strunt samma, plötsligt fann Anna och jag att vi i vanlig ordning var ensamma kvar på förfesten och tankar som "varför alltid vi?" cirklade runt ett bra tag innan vi samlade ihop oss och Milla som med var glömd kvar i nåt hörn.
Så kommer vi till att praktisera gratis är gott och skrapade ihop till gott och väl en god fylla av andras försummade alkohol, tog en taxi till ög, gick före kön och hoppade över att betala.

Dagens låt: UK Subs - Keep On Runnin'